Monday, 5 July 2010

Gurl With Fly Fishing


Anak aku yang besar@yang tua dah malas nak ikut bapak dia g jenjalan nieh.. sibuk kerja cari duit konon nak bayo duit motor lah... belanja awek lah memacam lah. Anak pompuan nie jer yg menunjukkan minat untuk mengikut jejak langkah bapak nyer nieh... korang tengok sendiri gambo aksi dia tengah training fly fishing kat depan rumah nenek dia di Sarawak tu. Nasib aku buatkan dia sepasang fly fishing .. dapat gak dia lanyak...




































Anak aku pantang jumpa pancing dia pun mula lah.. tak kira spinning, fly pun dia sesah gak... dia cast fly tu siap keluar backing line















Nakal gak dia nie... ditimbus nyer hidup hidup KERAMAK nie...


2 comments:

theolrascal said...


like father like daughter ..ehh

nice family outing, keep it up ....bro

Dinrias said...

every month must go outing bro...